xatquiz home page xat.com home page

Go Back   xat.com Forum > xatshow
User Name
Password
Play Quizzes FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read Register Free

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old November 11th, 2003, 02:01 PM
gpearson61 gpearson61 is offline
Player
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 0
xatshow Viewing Problem




I'm new to using xatshow, and have created a slide show and deployed on
my organization's homepage created with DreamWeaver. It appears to run
correctly in the preview, but when deployed, from my own computer gives
an error message that the image cannot be found. It apparently can be
viewed by others, but not from my computer. Has anyone else encountered
this type of problem? The files are located in a slide show folder on
the remote site that contains a copy of the applet, and we found that we
also had to have a copy of the applet in the main folder where the
organization's homepage is located as well. Any advise on this
particular problem would be appreciated!








Reply With Quote
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:56 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.0
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
2006 xat.com ltd.