xatquiz home page xat.com home page

Go Back   xat.com Forum > xatshow
User Name
Password
Play Quizzes FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read Register Free

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old August 10th, 2003, 10:00 PM
 
Posts: n/a
Image Not Created by Xatshow.



Intense aggravation! :-( Because the web show will not display, I
deleted all the files on my server, then created the web show again
and uploaded all files via FTP. Still the same error
message, "Image not created by Xatshow." Okay, since it doesn't
work, delete everything again.

Create same web show a fourth (fifth?) time and upload using Front
Page. Same error. "Image not created by Xatshow." I'm beginning
to think the XatshowApplet does not recognize the files created by
Xatshow.

I have two of these web pages posted last week, and they both worked
fine. Why did they stop working?
www.jbmailroom.com/lun-boots/
www.jbmailroom.com/webit/

I'm open to suggestions.

> Thanks, Sandra. I'm keeping my fingers crossed. I really enjoy
the web shows, but these pesky problems are quite frustrating.
>
> Welopez
> www.jbmailroom.com
> http://welopez.mystarband.net/


Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:38 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.0
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
2006 xat.com ltd.