xatquiz home page xat.com home page

Go Back   xat.com Forum > xatshow
User Name
Password
Play Quizzes FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read Register Free

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old August 23rd, 2003, 11:31 PM
 
Posts: n/a
Image Not Created by Xatshow.



Problem solved! ;-) Evidently, due to the litigation between Sun
Microsystems and Microsoft, my new computer was shipped with the MS
Virtual Java Machine installed, which would not display the Xatshow
applet. By going to the Sun website and downloading their free
Virtual Java Machine, all my web shows work perfectly, including the
Xatshow home page with the two small images!

> Okay, it has to be the updated security settings in Internet
> Explorer 6.0. I have a second computer networked to my satellite
> modem. The images on my web pages as well as
> www.Xatshow/screensaver_maker/index.html display perfectly on the
> second computer. The second computer uses Win XP but has none of
> the windows updates applied.
>
> The gateway computer is updated with all Windows security patches,
> and DirectX 9.0, but will not display the web shows. All I get is
a
> black square and the error message, "Image not created by
Xatshow."
> (A bald-faced lie!)
>
> I guess everything is fine if you don't mind creating and
uploading
> web shows on one computer, then going to a second to view the web
> show. Did I mention each web show previews perfectly when viewed
> from my hard drive, but not when viewed from the web?
>
> Bummer! :-( I remain open to suggestions.


Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:56 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.0
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
2006 xat.com ltd.