xatquiz home page xat.com home page

Go Back   xat.com Forum > xatshow
User Name
Password
Play Quizzes FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read Register Free

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old September 24th, 2003, 07:43 AM
thehamguy1 thehamguy1 is offline
Player
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 0
music doesn't play with slideshow



Thank you, Chris. Version 5.1 produced my first successful music-
accompanied slideshow. I'm not sure what the indication is you
mentioned that would tell me if an MP3 won't work. I didn't see a
diagnostic, but I did notice that on the Sequencer tab the file I'd
been trying to use was listed as being over 35,000 minutes long!
(it's actually about 4 minutes long). Maybe that's the signal?

When I used an mp3 it said was 58 seconds long everything worked & I
even burned a successful CD of it.

I need to show this program to everyone I know. Thanks again.

> Some MP3s don't work. If you use 5.1 you get a better indic\ation
that you are
> using an unsupported format (eg MP3 PRO):
>
> http://www.xat.com/xatshow/eng.html
>
> Chris.


Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin Version 3.5.0
Copyright ©2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
2006 xat.com ltd.